Calcetes shapping, ¿les coneixes?modelo de braguita shapping

Novetat a Lencería Carmen

Les calcetes shapping han aparegut en el mercat per ajudar-nos a dones com tú i jo a amagar alguna d’aquestes greixines tan anti-estètiques que apareixen quan estem en repòs. I a Lencería Carmen ja les tenim per a tú!

Quan ens volem posar un vestit finet o una mica ajustat, aquelles petites greixines resulta que es converteixen en un bony horrorós que alletja la nostra silueta, arribant a ser més exagerat quan ens posem un altre tipus de roba. És llavors quan comences a provar-te tota la roba interior que tens en els teus calaixos per veure quina és la que menys es nota….però finalmente deicedeixes canviar-te.

La roba interior, sobretot el concepte de calceta, ha canviat molt, per sort per a totes nosaltres!

La tecnologia avança en tots els camps, inclòs el de la roba interior.

I com a Lencería Carmen ens preocupem pel teu aspecte i volem que et sentis encara més guapa del que ja ets, quan sorgeix algo nou al mercat, som de les primeres en tenir-ho per tú!

En aquest cas, et presentem las calces shapping o moldejadores de cos.

¿Qué aconsegueixes amb les calcetes shapping?

Si el que necessites és una calceta que et dissmuli la panxa i arrodoneixi els glutis, però que ni t’apreti ni et deixi marques, necessites unes calcetes shapping.

braguitas shapping en negro

Les calcetes moldejadores Shaping estàn realitzades amb un teixit sumament fi i tecnològicament perfecte:

  • No es nota
  • No es mou
  • No deixa marques
  • És como si portessis un tanga però t’agafa els glutis
  • És transpirable
  • Redefineix i reafirma
  • Regula el PH

A Lencería Carmen trovaràs varis models de la marca Janira que s’adaptan a tu segons les teves necessitats, i en diferents colors: des dels clàssics blanc i negre fins tons maquillatge, com nàcar.

Gràcies a les calcetes shapping, pots aconseguir una cintura prima i un abdomen pla amb tota invisibilitat, l’efecte és el d’una talla menys. I quan vinguis t’orientarem en el tipus d’acció que necessitaràs; poden ser extrafortes, frontals, de ventre pla, reductores…

¿Amb quina roba em queden millor les calcetes shapping?braguita shapping

Són ideals per quan portes vestits o pantalons ajustats, ja que existeixen tot tipus de models shapping que baixen per la cuixa per moldejar-la però amb efecte tanga, així no es nota ni es mou gràcies al seu tall ergonòmic i al seu texit tencològic.

Et redefineixen el cos sense marques ni bonys que sobresurten, ja que és com si es bellugués amb tú.

Oblida el concepte de les antigues i incòmodes faixes, ja que són peces molt llises i sense cap costura que es pugui notar.