Escull la teva cotilleria

Carmen et desvela els secrets perquè puguis triar en comoditat i glamur apostant en signatures com Señoretta, Massana, Vania, Passionatta, Chantelle, Anita, Shelmark, Primera Dona, entre d’altres.

Igual que amb el calçat la teva cotilleria interior no has d’escollir-la a la lleugera.

Hem de saber la nostra talla de sostenidor i de maluc perquè s’adapti a nosaltres de la millor manera, així evitarem que els elàstics ens resultin incòmodes i absolutament innecessaris.

La bona llenceria debe ajustarse a tu cuerpo sin apretarlo, para hacerte sentir segura, con libertad de movimiento y no incómoda.

A més en la nostra botiga Barcelona trobaràs cotilleriade talles i copes especials, sostenidors en copes grans D, I i F. Així com sostenidors pre i post operació, ortopèdic i roba interior maternal i lactància.

Descobreix a continuació la nostra línia de diferents productes de cotilleria:

Llenceria de noviaLlenceria per al dia de la teva boda: Escollir la roba interior, tota la llenceria de núvia, per al dia de les teves noces és una tasca important, la forma i teixit del vestit determinarà el tipus de llenceria, però també has de sentir-te còmoda i a gust per no estar pendent d’ella durant aquest dia tan especial. Llegir més…

Roba interior esportiva Roba interior per fer esports: Si important és escollir la roba interior del dia a dia no menys ho és per al nostre moment dedicat a l’esport. Running, Spinning, Danza, Boxing, Yoga, Tai Chi…

Independentment de quin sigui l’esport que practiques has de fer-ho còmoda i segura de tu mateixa, i si la teva llenceria interior s’adapta al teu cos, et sentiràs bé i amb ganes de suar. Llegir més

Sostenidors de talles gransSostenidors de tallas grans: Per què tenir molt pit és un problema? Sabem que molt poques són les botigues que t’ofereixen varietat si tens el pit gran.

En Carmen Lencería y Corsetería volem ajudar-te. Lluny de les copes A, B, C i D, existeixen al mercat copes més grans perquè el teu pit quedi perfectament recollit i més dissimulat.

Si tens un pit molt voluminós, gran i no massa comú, no passa res, no et resignis a portar sostenidors que es claven en les espatlles o en l’esquena.

Vine a la nostra botiga i t’ajudarem. Llegir més

Roba interior per noves maresRoba interior per a mares recents: Un dels moments més íntims per a una dona, és quan es queda embarassada, durant el període de gestació el pit canvia. S’arrodoneix i engrandeix preparant-se pel post part i el moment de lactància.
 En Carmen Lencería Corsetería sabem que és important disposar de peces específiques i funcionals que acompanyin el teu desenvolupament i que durant el post part i la lactància t’ajudin a recuperar la forma.. Llegir més

Sostenidors ortopèdicsSostenidors ortopèdics: 
En Carmen Lencería Corsetería entenem que quan sofreixes una malaltia en la qual la fi és realitzar-te una mastectomia, una vegada recuperada vols tornar a la teva rutina, les teves compres i la teva roba íntima de sempre.

Carmen intenta que així sigui buscant sostenidors recomanats per cirurgians, però que a més, tinguin una mica de la teva personalitat. Sostenidors que aparentment no semblin ortopèdics sinó que et recordin a la teva llenceria de sempre. Llegir més