Llenceria per dormir

pijamesSempre és un bon moment per renovar el teu fons d’armari i donar un cop d’ull a la teva roba interior, les teves camisoles, pijames i bates necessiten un canvi. Vina a conèixer-nos i t’ensenyarem una àmplia varietat de “homewear”, des de camisoles i conjunts de cotó de samarreta i pantalons a vestidets comodíssims o manyanetas per estar tombada en el sofà o per descansar en el teu refugi particular.

Sempre en les millors marques, Señoretta, Massana, Vania

Cuidar una mica el nostre aspecte a casa i no anar amb “pinta estranya” en combinar diferents pijames, pantalons i camisoles hauria de ser la norma.

No es tracta d’anar com si anessis a sortir al carrer, arreglada i maquillada… Però sí que és veritat que, en la nostra botiga, trobaràs uns conjunts comodíssims i molts macos per estar a gust i maca. Així, si reps una visita inesperada o et criden a la porta estaràs presentable per poder obrir sense cap complex.

Consells per renovar la teva llenceria:

  • La primera norma és regalar tot allò que no t’has posat en dos anys, que segur que en el seu moment va tenir la seva utilitat i era molt sensual però que ara no et trobes afavorida i per això no ho treus ni de l’armari. Pijames que s’han quedat petits i que ens estrenyen per tots els costats, samarretes curtes que fan que el nostre melic apunti més del compte, pantalons que ensenyen més panxa de la que tenim…
  • Després dóna un cop d’ull a tot lo que et poses diàriament per estar per la teva llar. Estàs a gust?, Estàs maca? O per contra et dóna la sensació de què vas feta un “patchwork” barrejant pantalons d’un conjunt amb samarretes d’un altre pijama.
  • És en la intimitat de casa teva, sola o en família quan pots descobrir si realment t’acarones en aquests moments de descans, dóna’t un capritx.
  • L’ideal seria tenir un parell de conjunts per estar per casa, fent les tasques domèstiques, cuinant, etc… I dos més per anar a dormir, així evitarem portar-nos al llit les olors de tot el dia.
  • Roba d'estar per casa

Tampoc ens podem oblidar de la nostra mitja taronja… Si la tens i comparteixes pis amb ell, ha de cuidar el seu aspecte igual que el teu. No hi ha excusa perquè l’home vagi desarreglat per casa. A la nostra botiga de llenceria i corseteria trobaràs marques com Soy Underwear, Set, Old Cotton, Abanderado, Punto Blanco, , conjunts super elegants i còmodes de bata i pijama, samarretes de màniga curta i llarga a joc amb els pantalons de cotó… així ells també estaran a gust, elegants i macos.

Roba interior masculina

Roba interior