Roba esportiva, vestits de bany, sostenidors i calcetes

COTILLERIA ESPORTIVA

Roba interior per fer esportSi important és escollir la roba interior del dia a dia no menys ho és per al nostre moment dedicat a l’esport. Running, Spinning, Danza, Boxing, Yoga, Tai Chi…

Independentment de quin sigui l’esport que practiques has de fer-ho còmoda i segura de tu mateixa, i si la teva llenceria interior s’adapta al teu cos, et sentiràs bé i amb ganes de suar.

En Carmen Lencería Corsetería volem ajudar-te. És important que sapiguem triar bé la roba interior a l’hora de practicar qualsevol tipus d’esport i sobretot el sostenidor per realitzar uns entrenaments adequats i lliures de lligams que a la llarga ens impediran desenvolupar l’exercici amb èxit.

Existeixen marques que fabriquen aquest tipus de peça esportiva. I entre elles hi ha un gran ventall de models, on segur trobem el que busquem.

Generalment aquestes peces estan fabricades amb materials sintètics, ja que el cotó absorbeix humitat i perd la seva forma, fent que la pell s’irriti i suï a l’excés.

En canvi les fibres sintètiques són transpirables i s’ajusten a la perfecció a cada contorn. Aquestes fibres solen ser polièster, poliamida o elastà.

Podem triar un conjunt de sostenidor esportiu, eslips o culotte. En el cas del sostenidor ens proporcionarà total comoditat, transpirabilitat i subjecció. I ens aportarà tot el que necessitem per córrer ràpid o fer llargs rodatges amb total seguretat.

 Depenent del tipus d’esport que practiquis trobaràs diferents subjeccions, per davant o per darrere, i tirants, fins, gruixos, dobles, en el sostenidor. No dubtis a venir a Carmen Lencería Corsetería, t’ajudarem en l’elecció de la peça bàsica per al teu esport confiant en marques com a Punto Blanco o Intima Cherry.

VESTITS DE BANY ESPORTIUS

Banyadors esportius per donesEn Carmen Lencería Corsetería sempre fem un pas endavant i és per això que ens agrada, que ja et desplaces fins a la nostra botiga, puguis comprar tot el que necessites. És per això que també tenim vestits de bany esportius amb el capell a joc.

Si t’agrada practicar habitualment piscina, vine a veure els nostres models de bany esportiu, diferencia’t de la resta. Nosaltres confiem en les marques Red Point i Basmar que estilitzaran la teva figura deixant-la ferma i sentint-te còmoda en tot moment.

Per tots és sabut que la natació és un dels esports més complet, sa i recomanat per pràcticament qualsevol metge o especialista. Si be sempre hem de confirmar amb un professional que el nostre nivell físic ens permet realitzar aquest esport sense contraindicacions.

La natació és beneficiosa per a tots en major o menor mesura. Per a petits i grans està indicada perquè amb la seva pràctica hem de moure tots els músculs del nostre cos, per la qual cosa ens ajuda a tonificar i ens afavoreix la hidratació de la nostra pell gràcies a l’oxigenació.

Molt recomanat per a persones amb problemes d’esquena, mals de columna o cervicals, ja que no es realitzen moviments bruscs, amb el que s’ajuda a millorar la postura corporal i a alleujar les tensions diàries. Però cura amb el tipus d’estil que realitzes, consulta amb els professionals de la piscina perquè no es recomana crol per a segons que dolències.

S’aconsegueix enfortir les articulacions prevenint lesions i, gràcies a la postura practicada, es facilita la circulació sanguínia i ajuda a la tornada de sang.

Consulta’ns!!!