Roba interior per a recent mares

Roba interior de lactànciaUn dels moments més íntims per a una dona, és quan es queda embarassada, durant el període de gestació el pit canvia. S’arrodoneix i engrandeix preparant-se pel post part i el moment de lactància.

En Carmen Llenceria Cotilleria sabem que és important disposar de peces específiques i funcionals que acompanyin el teu desenvolupament i que durant el post part i la lactància t’ajudin a recuperar la forma correcta.

No descuidis la teva roba interior en un moment tan important i no utilitzis sostenidors d’un altre tipus o no específics.

Trucs per trobar la teva talla perfecta en sostenidors per postpart o lactància:

A la nostra botiga t’ajudarem a escollir la talla correcta, però ara t’avancem uns petits trucs:

  • Roba interior per recent maresQuan et provis el sostenidor aixeca els braços, si el sostenidor puja, és perquè les copes i el contorn que has escollit és petit. Si s’aixeca la tira de l’esquena o entra una mà entre el teixit i la teva esquena és perquè és gran. En el teu cas d’embarassada és millor que vagi al principi una mica gran, recorda que després hauràs d’usar discos de lactància i això fa que tot augmenti.
  • Després del part el normal és que els teus pits estiguin inflats per la pujada de llet i que a poc a poc recuperin la seva forma habitual. Per norma en dues o tres setmanes tot es regularitza però tingues en compte que fins que no deixis la lactància el teu pit no es recuperarà íntegrament.
  • Durant l’embaràs és millor que utilitzis sostenidors sense cèrcols, còmodes, que no t’estrenyin ni deixin marques.
  • Sostenidors de lactanciaEl sostenidor de lactància ha de facilitar-te l’acta d’alletar, per això compra-ho amb obertura en la copa, així podràs obrir-ho en el moment de donar el pit al teu fill sense necessitat de descordar-ho. Busca sostenidors amb tirants amples, tant en esquena com en els costats perquè el teixit no es clavi i et faci mal en les espatlles. Pensa que el teu pit canviarà constantment de grandària a causa de la pujada de llet constant i l’alletament.
  • Per al teu període d’embarassada i lactància en Carmen Lencería Corsetería et recomanem que utilitzis sostenidors amb teixits de cotó, transpiran millor i són més suaus, ja que els teus mugrons estaran sensibles.

En Carmen Llenceria Cotilleria confiem en Anita per a la teva llenceria maternal. No et descuidis en un moment tan especial i tria roba interior de confiança i professionalitat.

Pensa que la lactància serà el període que més ensenyaràs la teva roba interior, així que creiem que no és moment per utilitzar qualsevol peça.

Consulta’ns!!!