Moda interior masculina

Roba interior masculinaLa moda de l’armari interior masculí és cada vegada més extensa i en Carmen Lencería Corsetería no ens oblidem d’ells.

Ja no val posar-se a casa el primer que agafem ni tenir les nostres peces més íntimes descolorides o sense forma. Estils de roba interior masculina per a tots els gustos, camiseres, coll maó, rodó, màniga llarga, màniga curta (fins i tot a l’hivern)…

Si ens visites pijames i bates a joc, cconjunts de cotó i samarretes per a una tarda de descans i relax a casa teva i roba íntima a l’última. Calçotets, tipus short o eslip en tela o cotó, mitjons, … de les millors marques: Soy Underwear, Old Cotton, Set, Punto Blanco, Impetus, Calvin Klein, Antonio Miró…

En la nostra tenda t’ajudarem a escollir, ja que, igual que el calçat, la roba interior, els teus calçotets, eslips i mitjons, no has de comprar-la a la lleugera. Has de saber què talla és la millor i depenent de la forma del teu cos et seran més còmodes uns models o uns altres.

La teva roba interior ha d’ajustar-se al teu cos sense estrènyer-ho per fer-te sentir segur, amb llibertat de moviment i no incòmode. Ha de ser la teva segona pell.

Un altre factor important per no crear marques o frecs en el teu cos és el clima, no és el mateix posar-se un bòxer a l’hivern que a l’estiu a 40° i amb una humitat tremenda que potser aniries més còmode amb un calçotet estil short en cotó.

Has d’escollir el tipus de roba interior segons l’estació de l’any, així et sentiràs millor i evitaràs problemes.

Teixits innovadors, sense costures ni cinturilla fan que la roba interior masculina adquireixi la seva pròpia personalitat i et faci sentir lliure, còmode, i a gust amb la resta de la teva roba.

Calçotets, slips i boxes

ropa interior y pijamas de hombre