Roba interior per aquest dia especial

Per al dia de les teves noces:

    Roba interior de núvia

  • alguna cosa nova… el vestit, les sabates…
  • alguna cosa vella… una joia familiar
  • alguna cosa blava… la lliga
  • alguna cosa prestada… un mocador

i en el teu interior molt amor i llenceria de núvia elegant, bonica i còmoda.

Escollir la roba interior, tota la llenceria de núvia, per al dia de les teves noces és una tasca important, la forma i teixit del vestit determinarà el tipus de llenceria, però també has de sentir-te còmoda i a gust per no estar pendent d’ella durant aquest dia tan especial.

En Carmen Llencera Cotilleria sabem que el dia de les teves noces has de sentir-te segura de tu mateixa en tots els sentits i la teva roba interior no ha de ser un obstacle incòmode. La teva roba interior ha de reflectir la teva personalitat i fer-te sentir maca, sexy i còmoda. Marques com Shelmark, Chantelle, Passionatta, Prima Donna et fan sentir així.

 Avui dia les firmes de llenceria han creat dissenys molt sofisticats que s’adapten a la perfecció al vestit de núvia. Deixa’t assessorar per Carmen, ella millor que ningú sabrà trobar el model de llenceria que s’adapti al teu cos i al tall del vestit.

En Carmen Llenceria i Cotilleria tenim sostenidors balconet, amb farcit, push up, escot profund per a vestits de núvia amb escot en forma de V, preciosos sostenidors amb encaix, sense tirants, a joc amb calcetes, tangues o brasilera, fins i tot de lliga i pantis.

Llenceria per a núvies

La roba interior per a núvies que més s’adapta a tu:

Ja siguis núvia tímida, extravertida, eixelebrada, cautelosa… Segur trobaràs peces interiors de color blanc, cru, o blanc trencat, senzills amb algun petit detall o encaix. Però també hi ha dissenys que et faran sentir sexy i provocativa durant les noces i també després. Lligues a joc amb els conjunts de llenceria, brasier, pantis amb blonda, cotilles… El teu tries.

I no t’oblidis de la nit de noces, recorda que cada detall enamora i que aquest dia no només has d’estar maca per fora.

I per descomptat, des de Carmen Lencería Corsetería us recordem que el nuvi no ha de deixar aquest tema de costat. El també ha de comprar-se alguna cosa especial i còmode per al gran dia. L’elecció de la roba interior masculina per al dia de les noces no es pot deixar a l’atzar, així evitarà arrugues innecessàries, sudoració…

Consulta’ns!!!