Vestits de Bany

Bañadors i bikinis per a donesArriba l’estiu, necessites un bikini nou? O millor un vestit de bany?

En Carmen Llenceria Cotilleria volem ajudar-te a trobar aquest bikini o vestit de bany ideal per a la teva figura.

Segur que aquest estiu gaudiràs del sol, el mar i la piscina, necessites roba de bany que estilitzi la teva silueta, i depenent de la forma del teu cos, et quedarà millor un tipus de vestit de bany o un altre.

No renunciïs a la platja i a un bon bany sota el sol perquè no trobes el conjunt ideal.

Nosaltres sempre confiem en marques com Dolores Cortés, Red Point o Ana Duran.

Què banyador o bikini em queda millor?

Per això, des de Carmen Lencería, t’aconsellem… saps quin és la forma de la teva silueta i quin vestit de bany o bikini t’afavoreix més?

  • “Rellotge de sorra” ampla d’esquena i cintura definida podem dir que ets una privilegiada per naturalesa i que et sentaran molt bé els vestits de bany amb forma de cor sense tirants, i els bikinis de calceta estreta.
  • “Triángle”: espatlles estretes i maluc molt ample. Potencia el volum de les teves espatlles amb bikinis en forma de bandeau o foulard nuat al clatell, les calcetes que siguin millor en tons foscos sense adorns i amb tall de cama alt, evita els llaços o aplicacions. Si prefereixes vestit de bany, busca un amb estampats en la part superior i el més tancat possible perquè t’afini la silueta.
  • “Triángle invertit”: espatlles molt amples i maluc estret. Suavitza les teves espatlles amb bikinis de tirants prims en forma balconet o cor i que la calceta sigui de cintura baixa i amb estampats o complements. Les anundades amb llaços són ideals per a la teva figura. El vestit de bany ho buscarem amb escot en V i colors molt vius en la part inferior i llis a la zona del pit.
  • “Rectangular”: espatlles alineades amb el maluc i cintura indefinida. El vestit de bany ens ha de realçar la cintura així que escollirem cintura baixa perquè visualment els nostres malucs siguin més pronunciats i de colors cridaners a poder ser amb cinturó. El bikini ha de ser amb forma de cor i amb farcit, estampat en la part del pit i amb volants, llaços o pedreria. Aquest tipus de silueta admet molt bé el trikini, així que no ho dubtis perquè ets una de les poques afortunades que ho lluirà perfecte.
  • “Oval”: espatlles, cintura i maluc arrodonits. Intentarem escollir colors llisos o estampats únicament en la part superior i forma balconet nuats al coll. El vestit de bany no ens ha d’estrènyer massa i hem d’intentar que sigui de cintura baixa.

  Bikinis i banyadors per l'estiu

Bikini o banyador segons el teu pit, cames o panxeta.

Ara ja saps quina silueta tens, què em dius del pit? i la teva panxolina o les teves cames?, en Carmen Lencería Corsetería t’ajudem.

 • “Poc pit”: hem de donar-li molt protagonisme amb bikinis plens de complements, volants, estampats… Escull formes triangulars o cor i amb una miqueta de farciment per donar una mica de volum.
 • “Pit normal”: pots utilitzar pràcticament totes les formes de bikini però si encara vols lluir-ho més escull el paraula d’honor o el tipus córtina o de triangle.
 • “Molt pit”: en el teu cas és millor que el pit quedi ben subjecte amb tirants i cèrcols, en forma de V o els separats per un detall al mig per estilitzar el teu escot i fer-ho menys voluminós, busca colors foscos i no utilitzis estampats.
 • “Panxolina”: si no vols oblidar-te del bikini busca els que són amb la calceta alta a cintura o amb la cinturilla alta, en tons foscos i llisos sense complements i amb la part superior en forma de coll halter perquè desviï l’atenció cap al teu escot. Si vols un vestit de bany millor amb escot en V i sense estampats.
 • “Cames curtes”: escull els bikinis i vestits de bany amb cintura alta perquè l’estilitzi més.
 • “Cames llargues”: millor si les calcetes són de tall baix i colors llisos.
 • Banyadors per a dones
  Bikinis per l'estiu